AK Parti’de İstifalar Peş Peşe Geldi

AK Parti Karaman Yönetimde istifalar sosyal medya üzerinden peş peşe geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç’un görevinden istifa etmesi sonrası iki isim daha görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı.

AK Parti’de İstifalar Peş Peşe Geldi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, “AK Parti Genel Merkezimizin tensipleriyle Ekim 2019 tarihinden bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Karaman AK Parti Merkez ilçe başkanlığı görevinden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. 
Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bugüne kadar ki yaptığımız siyasi çalışmaların Karamanlı hemşerilerimiz tarafından anlaşılmış olduğunu, bize karşı olan güler yüzlerinden, desteklerinden, dualarından ve en önemlisi bize olan inançlarından ve duydukları güvende görmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyim. 
Bu süreçte benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta aileme, beraber yol yürüdüğüm, çalıştığım Karaman AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı yönetimindeki değerli dava arkadaşlarıma, AK Parti Karaman il Başkanı Sayın Abidin Çağlayan’a ve yönetimindeki değerli dava arkadaşlarıma, teşkilatımızın mahalle başkanlarına, köy başkanlarına ve tüm üyelerimize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de AK Partimizin ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte bu kutlu davaya bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim.” İfadelerini kullandı.
AK Parti Karaman yönetiminde Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç’un görevi bırakmasından sonra iki isim daha sosyal medya üzerinden görevlerinden ayrıldıklarını açıkladılar. 
İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevim, yaptıkları açıklamalarda ise, İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca,“2010 yılında, aktif siyaset hayatıma başlamış olduğum, bu kutlu davanın bir eri olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bugün itibariyle görevini yürüttüğüm AK Parti Karaman İl Başkan Yardımcılığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Bu süreç zarfında mesai yaptığım müşterek mesai arkadaşlarımdan haklarını helal etmesini istiyorum, bizim bir hakkımız varsa helal olsun. Başta ailem olmak üzere, bu partinin her bir üyesine, dava arkadaşlarıma, destek olan herkese ve AK Parti Karaman İl Başkanımız Abidin Çağlayan’a destekleri için teşekkürlerimi sunarım. Allah’ın izniyle her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olmaya devam edeceğiz” dedi. 
İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevim ise; “Gördüğüm lüzum üzerine yürütmekte olduğum Karaman AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Başta İl Başkanım Abidin Çağlayan’a ve mesai arkadaşlarıma desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım. Saygılarımla” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284