Aday Adaylığını Açıkladı

İl Genel Meclis Başkanı olan Eyyup Çayır, Ak Parti Ermenek Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Aday Adaylığını Açıkladı

Eyyup Çayır Ermenek Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını şu açıklama ile bildirdi: “Değerli Ermenekli hemşehrilerim; Ak Parti Çatısı altında bugüne kadar hizmet etmekten ve ilçemizin gelişimine katkıda bulunmaktan büyük bir gurur duyduğum, doğduğum ve büyüdüğüm sevdam Ermenek’in geleceği için Türkiye Yüzyılında daha büyük adımlar atmaya hazır olduğumu duyurmaktan mutluluk duyuyorum. 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Ermenek Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

2004 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi olarak başladığım ve son üç yılını İl Genel Meclis Başkanı olarak devam ettiğim yirmi yıllık görev süremde hiçbir siyasi ayrım yapmadan Ermenek ve Köylerinin her bir köşesini, her bir sokağını daha yaşanabilir hale getirmek için çabaladım. Bu süre zarfında, halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirdik, sorunları dinledik ve çözüm noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik.

Ermenek'in potansiyelini, birlikte daha da yüceltebileceğimize inanıyorum. Yerel yönetimdeki deneyimim ve sizlerin desteğiyle ilk günkü heyecan ile şehrimizin geleceği için daha fazla çalışarak daha fazla hizmet üreteceğimizin sözünü veriyorum.

Bu süreçte sizlerin de desteğini ve dualarını bekleyerek Ermenek'imiz için daha yaşanabilir, daha güzel bir geleceği hep birlikte inşa etmek adına yola çıktığımızı belirtmek istiyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284