AK Partide Hedef 3-0

09 Mayıs 2023 Pazar günü saat 16 sonrası isimleri kamuoyuna duyurulan AK Parti Karaman milletvekilleri basına tanıtıldı.

AK Partide Hedef 3-0

10 Nisan 2023 Pazartesi günü parti binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına parti il yönetimi, milletvekili adayları, aileleri ve parti teşkilatında görev yapan teşkilat mensupları katıldı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Karaman İl Başkanlığına ataması yapılan Av. Murat Öztürk’ün selamlama konuşması ile başlayan program milletvekili adaylarının kendisini tanıtması ve soru cevap ile son buldu.

AK Parti’nin sadece seçimlerde vatandaşın karşısına çıkmış bir parti olmadığını belirten AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Öztürk tüm dönemlerde seçimler bitse de seçmenin arasında olan bir parti olduğunu söyledi. Av. Öztürk “Biz seçmen esasına dayalı çalışan bir partiyiz. Sadece seçim dönemlerinde vatandaşı dinleyen bir parti hiçbir zaman olmadık. Bizim sahada yaptığımız tüm çalışmalar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dava bilinci ile yaptığımız çalışmalardır. 20 yıldır yapılan her seçimde bir parti galip geliyorsa ve hala da birinci olabiliyorsa bunun vatandaş nezdinde haklı payı olduğuna inanmaktayım. Seçim 14 Mayıs’ta yapılacak. Sadece ülkemiz değil tüm dünya bu seçime kitlendi. O nedenle 14 Mayıs seçimi büyük bir yol ayrımını ifade ediyor. Milletin yanında olanlar bir tarafa, devlet ve millet aleyhinde olanlar bir tarafa. Köy köy, mahalle mahalle, hane hane vatandaşlarımızla her zaman bir arada olan bir parti içerisinde bulunmanın gururunu yaşıyorum.” dedi.

Eser “Vatandaşımızdan Bir İnsan Hata Yaptığında Bunu Kasıtlı mı Yaptı Sorgulamasını Yapmasını İstiyorum”

Beş yıllık görev sürecinde sorunların çözülmesi noktasında bir milletvekilinin yapması gereken her şeyi Karaman için yapmaya çalıştığını söyleyen Karaman AK Parti 1. Sıra milletvekili adayı Av. Oğuzhan Selman Eser ise konuşmasında vatandaşın sorununu çözmeyi iş yükü olarak görmediğini, bunun bir vazife olarak gördüğünü belirtti. “Şehirde, kamuya bakan temsilcilikleri yoluyla çok destek veriliyor diyen Av. Eser konuşmasında; “Yapılan bu desteklerin bütçenin ayarlanması dahil, bütün proje hazırlık çalışmaları dahil milletvekilli yapar. Milletvekili sadece oylama mı yapar? Bizler görev tanımı olmayan millet ve vekalet kelimelerinin bir araya gelmesiyle, milletin müvekkili olarak onların istek ve taleplerini karşılamaya çalışan milletin vekilleriyiz. 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız yeniden başkan olduğu gibi biz de mecliste çoğunluğa ulaşıp, milletimizin tek umudu olmaya devam edeceğiz.” dedi. “Nihayetinde insanız” diyen Av. Eser konuşmasında “Herkes gibi bizde hata işleyebiliriz ama asla kasıtlı olarak bir yanlışın içerisinde olmadık ve olmayız da.” vurgusu yaptı.

Sağlam “Kapımdan Giren Olduysa Kapımı Açtım, Lokmamı Paylaşmam Gereken Olduysa Lokmamı Paylaştım”

Kendisiyle ilgili ithal aday algısı yaratılmaya çalışıldığını belirten Milletvekili adayı Osman Sağlam konuşmasında hızlı tren sayesinde her hafta sonu Karaman’a geldiğini, Karaman için tepeden inme bir aday olmadığını belirtti. 1964 yılında Karaman’a bağlı Manyan köyünde doğduğunu belirten Sağlam konuşmasında “Daha öncede adaylıklarım oldu. Nasip bugüne imiş. Bugün milletvekili adayı oldum. 9 Temmuz 2018’de başbakanlığın lağvedilmesi ile birlikte, kabine sekreterliği görevimi istifa edene dek devam ettirdim. Üzerime düşen bir şey varsa, Karaman’dan hangi parti mensubu olursa olsun bir parti hariç hepsine kapımı açtım. Benim yanıma gelen herkese kapımı açtım, geride bırakmadım. 120 eski ve yeni bakanımızın telefonu kayıtlı. Bu ne işe yarayacak derseniz, Karaman’ın ihtiyacı olan ne varsa bunları karşılamak için hazır olduğu bildirmek isterim.” İfadelerini kullandı.

Çoştu “Teşkilatımızın İlk Kadın Vekil Adayı Olarak Mecliste Kadının Merhametini, Şefkatini, Zarafetini Temsil Edeceğim”

Karaman’ın değil Türkiye’nin en genç kadın kolları başkanı olarak görevlendirildiğini belirten 3. Sıra milletvekili adayı Fatma Çoştu’nun konuşması salonu dolduran erkek ve kadınların alkışları ile bölünürken Çoştu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “1997 Karaman doğumluyum. Üniversiteden mezun olduktan sonra kendi işimi yapmadı. Üniversiteden mezun olduktan sonra 23 yaşında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Türkiye’nin en genç kadın kolları başkanı olarak görevlendirildim. Bu gurur ve onurla samimiyetle hizmet etmeye başladım. 15 yaşında adım attığım Ak Parti il teşkilatında 3. Sıra milletvekili adayı oldum ama aday olmakla kalmayıp, 25 yaşında genç bir aday oldum. Ben her zaman şunu söyledim. ‘Kadın ve genç ifadesiyle bu sıfatların arkasına sığınan ve sadece heva ve hevesle cümleler kuran kişiler olmadık.’ Kadının zarafetinin, merhametinin, şefkatinin meclis sıralarında güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Karaman’da da kadın vekil özleminin son bulması gerektiğine canı gönülden inanıyorum. Azmimizden ve heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Aday tanıtım programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerçekler
gerçekler - 1 yıl Önce

1 chp - 1 iyi parti - 1 akepe çıkar

SIRADAKİ HABER

banner284