Osman Nuri Koçak Ayranci’daydi

CHP seçim çalismalarina Ayranci ve köyle rinde devam etti. Milletvekili adayi Osman Nuri Koçak yaptigi açiklamada Aile sigortasinin önemine vurgu yaparak esnafinda bu projeyle ekonomik olarak rahatlayacagini söyledi.

Osman Nuri Koçak Ayranci’daydi

Köylünün çok zor durumda oldugunu belirten Koçak, izlenen yanlis politikalar nedeniyle çiftçilik ve hayvancilikla ugrasan köylü vatandaslarin borçlarinin günden güne artigini anlatti. Köylülerin borçlarini borçla ödemeye çalistiklarini ancak bununda çare olmadigini söyleyen Ko çak, bu nedenle çiftçi ve köylü vatandaslarin topraklarinin hacizden dolayi elin den gittigini söyledi.

Milletvekili adayi Koçak, CHP iktidarinda proje seferberligi baslatilacagini ifade ederek, “CHP iktidarinda kan aglayan köylü nün ve çiftçinin borçlarindan kurtulmasini saglayacak ve çiftçi, köylü vatandaslarimizin yüzünü güldürecek projeleri en kisa zamanda hayata geçirecegiz’’ dedi.

‘CHP iktidarinda mazot, çiftçiye litresi 1,5 liradan verilecektir’ diyen Osman Nuri Koçak, “Sulamadan kaynaklanan elektrik borcu silinecek, gübre ve tohum fiyatlari da makul seviyelere çekilecek ve köylünün, çiftçinin yetistirdikleri ürünlerin para etmesi saglanacaktir." ifadesini kullandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284