Ünlü, Ermenek’te Seçmene Seslenecek

12 Haziran’a bir gün kala Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayi Fikret Ünlü, son kez seçmene seslenecek.

Ünlü, Ermenek’te Seçmene Seslenecek

Ünlü, bugün Ermenek ilçesinde düzenlenecek bir mitinge katilacak. Ermenek’e gitmeden önce gazetemize gelen Ünlü, “10 Haziran Cuma günü Ermenek’te saat 11.00’de mitingimiz var. Oradan Güneyyurt beldesine geçecegiz burada da bir mitingimiz olacak. Ardindan Göktepe’ye kadar uzanacagiz. Gece Karaman’a dönecegiz. Cumartesi günü de merkezde yarim kalan yerler olan Ayranci, Akçasehir, Suduragi, Yollarbasi ve Kâzimkarabekir’e gidecegim. Seçim çalismalarima Kâzimkarabekir’de basladim orada da bitirecegim. Çünkü Kâzimkarabekir’in bana sans getirecegine inaniyorum. Böyle bir tempoyla yürüyoruz. Ermenek’teki mitinginden herkes haberdar. Konya’dan, Ankara’dan bile mitinge gelmek isteyenler var. Kendi çapimizda bir miting bu. Genel Merkezden de bir talebimiz olmadi. Daha önce Disisleri Bakani Sayin Davutoglu gitti biliyorsunuz Ermenek’e, ondan öncede Sayin Devlet Bahçeli. Diger partilerden gidenler oldu. Saniyorum sona dogru da biz yapmis olacagiz. Bütün mesele dostluk içinde kardesçe bir baris ortami içerisinde demokrasinin kurallarina uyarak seçimleri yürütmüs olduk. En büyük sevinç kaynagimizda budur. Bende yarin hemserilerime hitap edecegiz. Sonuç hepimiz için hayirli olsun diyorum” dedi.

Ünlü Karaman’da 4. kez seçim süreci yasadigini belirterek, “Bu seçimin öncekilerden çok daha farkli olacagi izlenimini aliyorum. Insallah kazanacagiz da Karaman kazanacak diyoruz çünkü. Karaman’in böyle bir sonuca ihtiyaci oldugunu düsünüyorum” dedi.

Mut’un ilimize baglanma talebiyle ilgili olarak da Ünlü, “Mut’la beraber siyasi bir harita olarak kafamda böyle bir plan var. Konya’yi küçültmek gerekiyor aslinda. Bunu Kiliçdaroglu’na anlatirim. Eger tek basina iktidar olursak yapilabilecek ilk is budur bence yani. Aksehir’i il yapacaksiniz. Orada Seydisehir, Beysehir, Ilgin, Doganhisar, Yunak oraya yapilabilir. Buradan da Eregli, Karapinar, Mut Karaman’a baglanip büyük bir il haline getirilebilir. Böyle bir siyasi haritaya ihtiyaç var diye düsünüyorum. Sayin Basbakanimiz da zaman zaman söylüyor. Az illeri marka yapacagiz diye. Iste bizde Karaman’i marka yapariz. Karamanogullarina yarasir büyük bir kent olabilir. Ürettigi ürünlerle, tarihiyle, devlet büyüklerimizle her yönüyle Karaman Türkiye’nin yüz aki olabilecek ve bütün dünyaya açilabilecek kentlerden birisi. Ama bu kenti büyütmek gerekiyor. Havaalaniyla, baglanacak yeni ilçeleriyle hak ettigi degeri görmesi gerekiyor. Bunu yapabilecek güçteyiz. Yeter ki Karaman hakkini aramasini bilsin. Kendini temsil edebilecek insanlari degerlendirebilsin” diye konustu.

CHP Milletvekili adayi Fikret Ünlü, Karamanspor konusuna da deginerek, “Karamanspor nerde? Adi yok. Nerdeyse 100 yillik adi sani bilinen bir takim, spor potansiyeli açisindan ilçeyken bile çok gözde sehirlerden birisiydi Karaman. Ama simdi yok. Ilk milli maçimizi Romanya maçiydi galiba Karaman’a vermistik. Daha sonra birçok hizmetlerimizde oldu. Ama simdi çok üzülüyorum.

Karaman’i tanitacak en önemli unsurlardan birisi spor. Hele Karamanspor. Burada dünya kadar zenginimiz var.  Karaman’da, Karaman disinda. Onlar organize edilebilir. Karamanspor’un gelir kaynaklari gerçekten sürekli bir yapiya kavusturulabilir. Ondan sonra Karamanspor’u düsünsenize simdi birinci ligde oynasa Karaman’in adini duymayan mi kalir. Onun için buna da çok önem veriyorum. Ben politikalarimizi birazda bu açidan degerlendirerek yapiyorum. Biz Karaman’da birinci parti olursak bundan Karaman çok kazançli çikar diye basliyorum sözüme. Bunu da seçmene anlatiyorum. Iki neden var birincisi biz birinci parti olurda iktidar olursak zaten söyleyeceklerimizi yapacagiz. Genel Baskanimiz bunlari yapamazsam 4 ay içerisinde istifa ederim diyor. Demekki yapacak. Iki eger biz Karaman’da birinci parti olurda, Tayyip bey Basbakan olursa dönüp soracak. Nasil oldu da birinci parti oldular. Cevabi basit. Bunlar geçmiste Fikret Ünlü araciligiyla çok hizmet yaptilar. Ne yazik ki bu dönemde o açik kapatilamadi. Gelen gideni aratti diyecekler. Onun için onlar hizmet etmeye baslayacaklar. Daha çok hizmet getirecekler. Iki halde de Karaman kazanacaktir diye düsünüyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284