Devlet Hastanesinin Tıp Fakültesi Tarafından Kullanımı İçin İmzalar Atıldı

1 Haziran 2018 tarihinde resmi olarak kurulan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tıp Fakültesi için ortak kullanım protokolü imzalandı.

Devlet Hastanesinin Tıp Fakültesi Tarafından Kullanımı İçin İmzalar Atıldı

Sosyal medya hesabı üzerinden bilgi aktarımı yapan Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker “Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz ile Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversite Rektörümüz arasında, Karaman Devlet Hastanesinin Karamanoğlu Mehmet Bey Tıp Fakültesi ile ortak kullanım protokolü imzalandı.Tıp Fakültemizde Profösor, Doçent düzeyinde akademisyenlerimiz göreve başlayıp ilimizde hem Tıp Fakültesi öğrencilerimizi yetiştirecek,hem de Karaman Halkımızın hastalıklarına şifa olacak inşallah. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Dr. Recep Şeker ayrıca ilimizde korona virüs vakalarının artması sebebiyle ihtiyaç duyulan Ventilatör ve Monitör talebinin de Sağlık Bakanlığınca karşılandığını söyledi. Sağlık Bakanlığının ilimizde kullanılmak üzere 8 adet Ventilatör ve 11 adet Monitörü ilimiz göndereceğini söyleyen Milletvekili Dr. Şeker ilimiz adına Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başta olmak üzere emeği geçen bürokratlara teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284