İl Müdürü Kurşun Teşekkür Etti

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından,  Karaman Devlet Hastanesi ve İl genelinde faaliyet gösteren Kamu ve Özel hastanelerin Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Hazırlama Komisyonlarında görevli ve HAP’nın incelenmesinden sorumlu personeline yönelik, 04-06 Aralık 2019 tarihleri arasında ilgili kurumlardan personelin yoğun katılımıyla birlikte İl Sağlık Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müdürü Kurşun Teşekkür Etti

İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, “İlimizde sunmuş olduğumuz kaliteli sağlık hizmetlerinin en büyük bileşenlerinden olan afet ve acil durumlara yönelik eğitimlerimiz devam etmektedir. Hastane Acil ve Afet Durum Planı kapsamında hazırlamış olduğumuz teşekkür belgelerini, eğitimlerimizde kurumumuz adına özverili çalışmalarıyla emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza takdim etmiş bulunmaktayız.” 
Kurşun; Afet ve acil durumlara hazırlık kapsamında belli aralıklarla verilen eğitimlerin sağlık kuruluşlarında çalışan personele farkındalık oluşturduğuna değinerek bu tür eğitimlerin hız kesmeden devam edeceğini belirterek, konuyla ilgili çalışmalara katkı sağlayan arkadaşlarıma bir kez daha buradan teşekkürlerimi ve başarı dileklerimi sunarım. Dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284