Saglikçilar Piknikte Stres Atti

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi tarafindan hafta sonunda bir piknik düzenlendi.

 Saglikçilar Piknikte Stres Atti
Genel Sekreterlik personeli ve idarecilerin kaynasma piknigi olarak yapilan etkinlikte, ailece tanisma olanagi da saglanarak samimi bir ortam olusturuldu. Il Saglik Müdürlügü bahçesinde yapilan piknikte, bir yandan hastanede görev yapan asçilar tarafindan sunulan yemekler yenilirken, bir yandan da yine hastane veri giris elemani Muhittin Arslan’in müzik ziyafetiyle eglenceli saatler geçirildi.
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz, Il Saglik Müdürü Vekili Dr. Serken Koyuncu, Genel Sekreterlik Uzmanlari ve Karaman Devlet Hastanesi yöneticilerinin de ailece katildigi piknikte çalisan herkesin hünerlerini sergilemeleri ve rahat tavirlari piknik etkinligiyle yapilan kaynasmanin dogru bir sekilde saglanmis oldugunun kaniti oldu.
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, “Tüm Genel Sekreterlikte görev yapan çalisanlarin ailece katildigi piknik etkinligimiz oldukça samimi ve güzel geçmistir. Herkesin bir arada olmasindan dolayi çok memnunum. Kaynasma piknigiyle baslayan etkinliklerimiz, tüm hastane personellerimize iftar yemegi verilerek devam edecektir. Ayrica, özveri ile çalisan personellerimizin Ramazan-i Serifleri hayirli olsun der, katilan katilamayan herkese çok tesekkür ederim” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284