220 Öğrenci Deniz Kampı İçin Silifke’de

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı’nın 2. etabı başladı. Kamp için 220 kız öğrenci Silifke’ye uğurlandı.

220 Öğrenci Deniz Kampı İçin Silifke’de

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ilki 3-6 Haziran tarihleri arasında 220 erkek öğrencinin katılımıyla düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı öğrencilerin yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor. Ermenek Gençlik Merkezi koordinesinde düzenlenen ve Başyayla ile Sarıveliler ilçelerinden de öğrencilerin katılım sağladığı kampın ikinci etabı için 220 kişilik kız öğrenci grubu 5 otobüsle yola çıktı.

Dört gün sürecek deniz kampı için yola çıkan gençler, kamp alanlarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirecekler.Etkinlik kapsamında gençler, gezi programı doğrultusunda seyahat etmeleri, akranlarıyla tanışmaları, yeni dostluklar edinmeleri ve kaynaşmalarının yanı sıra ülkenin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıma fırsatı bulacaklar.

Kampların gençler için farklı yerleri görmeleri ve faklı illerin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde görmeleri için büyük bir fırsat olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerimizden gençlerimizin katılım sağladığı Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı’nın ilkini 220 kişilik erkek öğrenci grubumuz ile tamamladık. Şuanda yine 220 kız öğrenciden oluşan grubumuzu kamp için Silifke’ye uğurladık. Öğrencilerimiz 4 gün boyunca sosyal aktivitelerle birlikte sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerinde yer aldığı ekinliklerle dolu dolu bir dört gün geçirecekler. Öğrencilerimiz için düzenlediğimiz bu tarz etkinlikler ilerleyen tarihlerde de devam edecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284