70 Karamanspor Teknik Heyet’le Yollar Ayrildi

Bal Liginde 8 puana sahip 70 Karamanspor, Teknik Direktör Kadir Çiftti ve yardimcisi Antrenör Ramazan Delen ile yollarini ayirdi.

70 Karamanspor Teknik Heyet’le Yollar Ayrildi
Ligi Sampiyonluk ya da ilk 2 sirada bitirerek Play Of’a kalmayi hedefleyen 70 Karamanspor Yönetimi Tesislerde yaptigi görüsmede hocalarla karsilikli anlasma saglanarak Kadir Çifçti ve Ramazan Delen’e bugüne kadar yapmis olduklari emekten dolayi tesekkür ederek yollarini ayirdi.
70 Karamanspor hiz kesmeden yeni hocasini da buldu.Mavi beyazli yönetim, takimda seyir zevkini doruga tasiyacak ve hücum futbol organizasyonu ile ataga kaldiracak teknik patron görüsmelerine de hiz verdi.
Karamanspor’un eski çalistiricisi tecrübeli teknik adam Cevdet Kök, takimin basina getirildi. Kulüp yönetimi ile anlasma saglayan Kök, takimla birlikte tesislerde yaptigi tanisma toplantisinin ardindan ilk gün antrenmanina çikti.
Futbolculari mevkilerde özelliklerini deneyen Yeni Teknik Direktör Cevdet Kök, ilk gün antrenmaninda profesyonel taktik çalismasi yaparak, ilk gününü neseli bir antrenmanla tamamladi. Kök, ilk günde kalecilerle de yakindan ilgilendi.
Karamanspor 3. Ligde oynadigi dönemlerde takimin basinda olan ve Musspor, Sirnakspor gibi profesyonel liglerdeki takimlari çalistiran deneyimli teknik adam, oyuncularin takima adapte sürecini bayram tatili için verilen sürede iyi degerlendirmesi bekleniyor.
Öte yandan gol yollarinda etkisiz kalan 70 Karamanspor’da forvet arayisina da gidilebilecegi belirtildi.
Futbo Sube Sorumlusu Göksen Sade; “Profesyonel Lig hedefinde, Karaman’in basariya ihtiyaci var. Amacimiz 3. Lig yolunda iyi bir takim olusturmak ve sporseverlere seyri bol heyecanli bir futbol izlettirmek.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284