Bebek, Spor Tesislerini İnceledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Karaman’daki spor tesislerini yakından inceleyerek tamamlanması gereken eksiklikleri birinci ağızlardan dinliyor.

Bebek, Spor Tesislerini İnceledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Karaman’daki spor tesislerini yakından inceleyerek tamamlanması gereken eksiklikleri birinci ağızlardan dinliyor. Karaman’a atandıktan sonra hızlı bir şekilde Karaman’ı tanımaya başlayan ve çalışmaları yakından takip eden Bebek, İl Müdürlüğe ait Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu, Kemal Kaynaş Stadyumu, Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu, Tekvando ve Judo Salonları ve Gençlik Merkezlerini ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili görevlilerden detaylı bilgi aldı.

Spor tesislerinden herkesin en iyi şekilde faydalanabilmesi için mesai saati gözetmeksizin çalışmalara devam edeceklerini belirten Bebek, "Birçok tesisimizi gezdik ve eksiklikleri gördük. Bizim hedefimiz vatandaşımızın ve sporcularımızın tesislerimizi daha iyi imkânlarda kullanabilmeleri ve spor yapmalarını sağlamak. Tesislerimiz spor yapmak isteyen herkese 24 saat açık. Halkımızı spor yapmaya davet ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284