Duru Bulgur Performans Bisiklet Takımı Türkiye’nin En Büyüğü

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan “Türkiye Şampiyonası Yol Bisikleti Yarışları” 26-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Konya ilinde yapıldı. 

Duru Bulgur Performans Bisiklet Takımı Türkiye’nin En Büyüğü

Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası’na  67 takım ve 657 sporcu katıldı. Şampiyona da Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübü Genç Bayan Bisiklet Takımı rüzgar gibi esti. 27-28 Haziran 2019 tarihlerinde Konya –Antalya çevre yolu üzerinde Bireysel zamana karşı yarışları yapıldı. Bu yarışlarda Giresun Belediye Spor dan Ezgi Bayram 1. Olurken, Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübünden Azize Bekar 2. Sevim Gerçek te 3. Oldu. 29-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Konya Şehir Stadyumu çevresinde 70 km lik yol yarışları yapıldı. Yarışlarda Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübünden Azize BEKAR 1. Olurken, Giresun Belediye Spordan Ezgi Bayram 2. Karaman Duru Bulgur performans Spor Kulübünden Sevim Gerçek 3. Oldu. Bu sonuçlar ile Türkiye Şampiyonluğunu Genç Bayanlarda Azize Bekar kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Azize Bekar, Melisa Atmaca, Sevim Gerçek ve Dilara Şahin den oluşan Karaman Duru Performans Genç Bayan Bisiklet Takımı bu sonuçlar ile takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.
Karaman Duru Performans Spor Kulübü Başkanı Ali Can şu açıklamayı yaptı” Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübü olarak Karaman ilinin tanıtımı için büyük mücadele veriyor ve büyük özveride bulunuyoruz. Ulasal ve Uluslar arası arenada almış olduğumuz başarılar Karaman ilinin tanıtımı için çok önemlidir. Uzun yıllardır bisiklet branşında Türkiye Şampiyonluklarını ilimize getirmekteyiz. Karaman bayan bisikletinde Türkiye’nin en önemli ilidir. Milli takımlardaki sporcu sayısının yarsını Karaman ili vermektedir. Takımımız tecrübeli bir ekipten oluşmaktadır. Antrenörümüz Barış Ünlü uluslar arası alanda tanınan dereceleri bulunan Türkiye de bisiklet sporunun önemli isimlerinden birisidir. Takımımızı kendisine emanet ederek başarıda sınır tanımıyoruz. Azize Bekar, Sevim Gerçek ve Dilara Şahin Balkan ve Türkiye Şampiyonlukları bulunan, sayısız uluslar arası yarışta mücadele etmiş önemli ve tecrübeli isimlerdir. 07 Temmuz 2019 tarihinde sporcumuz Azize Bekar Sırbistan’ın CRAVA kentinde yapılacak olan Balkan Şampiyonası Dağ Bisikleti yarışlarında Ülkemizi temsil edecek 2 bayan sporcudan birisidir. Balkan Şampiyonluğunu Karamanımıza getireceğini tahmin ediyoruz. Önümüzdeki sezonlarda daha üst hedefleri paylaşan bir ekip oluşturma çabasındayız. Karaman Duru Performans Spor Kulübü olarak Karamanlı gençlere hizmet üretmeye ve imkan sağlamaya devam ediyoruz. Türkiye Şampiyonluğunu ilimize getiren antrenörümüz Barış Ünlü’ye ve sporcularımıza teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284