Fatma Sezer, Türkiye Şampiyonu Oldu

Sivas’ta yapılan Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası’nda Karaman bisiklet takımı sporcuları zamana karşı (Time-Trial) yarışlarda bir Türkiye birinciliği ve bir Türkiye ikinciliği elde etti.

Fatma Sezer, Türkiye Şampiyonu Oldu
Son yıllarda hemen hemen katıldıkları her yarışta birincilik kürsüsünde yer alma başarısı gösteren Karaman bisiklet takımı sporcuları 28-31 Temmuz tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası zamana karşı (Time-Trial) yarışlarda antrenör Barış Ünlü eşliğinde başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Zorlu geçen yarışlarda genç bayanlar kategorisinde Karaman’ı temsil eden Performans Spor Kulübü sporcusu Fatma Sezer rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi. Yine genç bayanlar kategorisinde Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Selver Sezer, Fatma Sezer’in ardından bitirdiği yarışta Türkiye ikincisi oldu. Büyük bayanlar kategorisinde diğer bir sporcumuz Semra Yetiş ise yaşadığı teknik arıza nedeniyle geriye düştüğü yarışta beşinci sırada yer aldı.
Sivas’ta yapılan yarışlarda Karaman bisiklet takımı sporcularını tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, şöyle konuştu:
“Karaman bisiklet takımımız antrenörü ve sporcuları ile birlikte aldıkları şampiyonluk ve ikincilik ile ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha kanıtlayarak bizleri gururlandırdılar. Pazar günü yapılacak 100 kilometre yarışlarında da sporcularımızdan aynı başarıyı bekliyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”


 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2016, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284