Filenin Yeni Yildizlari Karaman’da Yetisecek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde devam eden voleybol spor okullarinda egitim gören filenin yeni yildizlari gelecege umutla bakiyor.

 Filenin Yeni Yildizlari Karaman’da Yetisecek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde açilan yaz spor okullarinda ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi voleybol bransina ilgi devam ediyor. Kazim Karabekir Spor Salonunda çalismalarina devam eden sporcular haftanin farkli günlerinde tecrübeli antrenör Sadik Tekin nezaretinde çalismalarina devam ediyor.

Voleybol antrenmanlarina ara vermeden devam ettiklerini belirten Tekin, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kazim Karabekir Spor Salonun da haftanin her günü farkli yas kategorilerinden 140 ögrencimizle birlikte çalismalarimiza devam ediyoruz. Bakanligimizin misyonu dogrultusunda Karaman’da saglam bir alt yapi olusturmak için ellerinden gelen çabayi gösterdiklerini belirten Tekin, saglikli ve sportif açidan saglikli bireyler yetistirmek için çalismalarina devam edeceklerini ifade etti.
‘’BASARILI VOLEYBOLCULAR YETISTIRMEK ISTIYORUZ’’
Karaman’da yogun ilgi gören spor branslarindan biri de voleybol oldugunu belirten Il Müdürü Hayati Kisacik, ‘’ Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde egitimine devam eden sporcularin haftanin her günü farkli yas kategorilerinde yaz dönemi boyunca ücretsiz voleybol egitimi verildigini, amaçlarinin alt yapilarda nitelikli ögrenciler yetistirerek Karaman voleybol camiasina basarili sporcular yetistirmek oldugunu’’ ifade etti.
Daha sonra sözlerine devam eden Il Müdürü Kisacik, voleybol sporuna ilgi duyan ailelere de seslenerek, çocuklarini bu spora tesvik etmelerini yaz sezonu boyunca ücretsiz kayit yaptirabileceklerini, kayit yaptirmak isteyen ailelerin Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne kayit yapilabilecegini söyledi. Ögrencilerin arasinda çok yetenekli voleybolcu adaylarinin oldugunu belirten Kisacik, genç yaslarda alinacak egitim ve terbiye ile basarili olunacagini, kendisinin de bu konuda ailelere yardimci oldugunu belirterek, daha fazla ögrencinin müracaat ederek ve egitim alarak Karaman’da voleybol bransinda iyi bir alt yapi kurmayi hedeflediklerini belirtti.
“YETENEKLI ÖGRENCILER VAR”
Çalismalara katilan ögrenciler arasinda çok yetenekli çocuklarin bulundugunu ve bunlardan bazilarinin ileride çok iyi düzeye gelebileceklerini vurgulayan Kisacik, hedeflerinin Mili Takimlarimizda forma giyen sporcular yetistirmek oldugunu söyledi. Kisacik, büyük sporcularinda böyle yerlerden çiktigini vurgulayarak, spor okullarina katilan minik ögrencilerin de önümüzdeki yillarda okul takimlarinda ve kulüplerde kendilerini gelistirerek daha iyi yerlere gelebileceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284