Hikmet Doğan Anısına İller Arası Tekvando Turnuvası Sona Erdi

Hikmet Doğan anısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando İl Temsilciliği tarafından düzenlenen İller Arası Tekvando Dostluk Turnuvası Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Hikmet Doğan Anısına İller Arası Tekvando Turnuvası Sona Erdi
Geçtiğimiz ay kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Hikmet Doğan’ın anısına düzenlenen tekvando müsabakası sona erdi. Karaman’ın ev sahipliğini yaptığı turnuvaya Konya, Ankara, Antalya, Kayseri, Adana, Mersin ve Diyarbakır illerinden 13 kulüpten yaklaşık 300 sporcu mücadele etti.
Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde iki gün boyunca devam eden müsabakalarda Hikmet Doğan anısına kıyasıya mücadele eden sporcular sergiledikleri performansla turnuvayı izlemeye gelen sporseverlere tekvando şöleni yaşattı.
Son gün yapılan final müsabakalarının ardından genel klasmanda Karaman birinci olurken, ikinci Konya, üçüncü Ankara, dördüncü Antalya, beşinci Kayseri, altıncı Adana, yedinci Mersin ve sekizinci Diyarbakır takımları oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, tekvando il temsilcisi Ali Can, antrenör ve hakemler tarafından verildi.
Hikmet Doğan Anısına Kupa Takdim Edildi
Müsabakaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mutafa Karadeniz ve tekvando il temsilcisi Ali Can tarafından Hikmet Doğan’ın aile fertlerine ve yakınlarına kupa takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı törende aile fertlerinden bazıları gözyaşlarına hâkim olamadı.
Turnuvanın amacına ulaştığını ve müsabakaların dostça geçtiğini belirten Karadeniz,” Amacımız bu turnuvada dostluğumuzu, kardeşliğimizi geliştirmek ve geçen ay kaybettiğimiz değerli büyüğümüz, abimiz Hikmet Doğan’ı anmaktı. Davetimizi kırmayıp gelen tüm takımlarımıza ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.










 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284