Hızarcı: Sadece 3 Puan Aldık, Kupa Almadık!

TFF 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Futbol Kulübü, Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbiriliği A.Ş.’yi 6-2’lik skor ile yendi.

Hızarcı: Sadece 3 Puan Aldık, Kupa Almadık!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 2. hafta maçında Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz 6-2’lik galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdırdı. Teknik adam Zafer Hızarcı yönetiminde sahaya çıkan kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikayı Kadir Bakırtaş’ın dakika 10 ve İlyas Ural’ın dakika 41’de attığı goller ile önde tamamladı. Devre arasına 2-0’lık galibiyet ile giden ekibimiz 2. 45 dakikalık dilimde ev sahibi kalede 4 gol daha buldu. Karaman FK, Dakika 47’de Umut Dilek, 78’inci dakika Akın Akman, 80’inci dakika İlyas Ural ve dakika 90’da ise Umut Dilek’in attığı goller ile maçın skorunu da belirlemiş oldu. Darıca Gençlerbiriliği ise Sercan Kaya’nın 60 ve 73’üncü dakikalarda attığı goller ile Karaman FK kalesinde 2 gol buldu. Karşılaşmanın sonucu Darıca Gençlerbiriliği 2-6 Karaman FK şeklinde tamamlandı.

Hızarcı: “Sadece 3 puan aldık, kupa almadık”

11 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Darıca İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan teknik adam Zafer Hızarcı, “Her müsabaka çok önemli. Rakibin iyisi ve kötüsü yok. Sonuçta biz kendi işimizi yaptığımız sürece Allah’ın izniyle inşallah istediğimizi elde ederiz. Her zaman söylediğim bir şey var; Sadece 3 puan aldık, kupa almadık. Bizi destekleyen, buraya kadar gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Onlar ile bu hikayeyi yazacağız. Tüm Karaman halkını bir sonraki müsabakamıza bekliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284