Karaman FK, Kuşadasıspor’u Ağırlayacak

3. Lig'te ilimizi temsil eden Karaman FK, 11. hafta karşılaşmasında Kemal Kaynaş’ta Kuşadasıspor’u ağırlayacak.

Karaman FK, Kuşadasıspor’u Ağırlayacak

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, 11’inci hafta mücadelesinde Aydın temsilcisi Kuşadasıspor ile karşılaşacak. 13 Kasım Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyum’unda saat 14.00’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Gürsel Uzuner, Selçuk Gökgöz ve Halit Karacabay yönetecek. Lider Karaman FK, Kuşadasıspor mücadelesinde taraftarı karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Karaman FK, ligin geri kalan bölümlerinde 25 puan toplayarak liderliğini sürdürürken, Kuşadasıspor ise 17 puan ile puan cetvelinde 5’inci sırada yer alıyor. 

Kaleci Mertcan Dağlı, kalesini koruyamayacak

Teknik adam Zafer Hızarcı yönetiminde lider Karaman FK, Kuşadasıspor karşılaşması hazırlıklarına geçtiğimiz gün start verdi. Kırıkkale’de 3-0’lık galibiyet maçında 89’uncu dakikada kırmızı kart ile saha dışında kalan başarılı kaleci Mertcan Dağlı ise Kuşadasıspor maçında kalesini koruyamayacak.

Iğdır kendi evinde, Kestel deplasmanda

3. lig 2. grupta oynanacak haftanın önemli maçlarında ise, 20 puan ile 2’inci sırada yer alan Iğdır FK, sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor’u konuk edecek. Diğer bir önemli mücadele ise yine 20 puan ile 3’üncü sırada yer alan Alanya temsilcisi Kestelspor bulunuyor. Kestelspor, ligin 11’inci hafta karşılaşmasında 23 Elazığ FK’nın konuğu olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284