Karaman FK’nın 1 Puan Aldığı Haftada Puan Durumu

Karaman FK, kendi sahasında karşılaştığı Kırıkale Büyük Anadolu Spor ile 1-1 berabere kalıp 1 puan aldığı ligin 27’inci haftasında 52 puan ile lider Iğdır FK’yı takip etti.

Karaman FK’nın 1 Puan Aldığı Haftada Puan Durumu

TFF 3. Lig 2. Grupta 27. hafta maçları oynanan karşılaşmalar ile son buldu. Karaman FK, Kemal Kaynaş Stadı’nda konuk ettiği Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 52 puan ile kapattı.

İlk devreyi Zafer Hızarcı yönetimi ile lider tamamlayan Karaman FK, haftalar sonra liderliği Alanya Kestelspor ve  Alagöz Holding Iğdır FK’ya kaptırdı. Grupta tamamlanan 27. hafta karşılaşmaları sonrası üst üste galibiyet sevinci yaşayan ve ilk sırayı puan farkı ile aralayan Iğdır FK kaptı. Lider Iğdır FK, sahasında Ergene Velimeşe Spor’u 2-0 yendiği haftada puanını 56’ya çıkarttı. Iğdır, ligin geri kalan bölümünde 55 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü. Iğdır’ı 52 puan ile Karaman FK takip ediyor. Ligin geri kalan bölümünde 41 gol atan Karaman FK, kalesinde 16 gol gördü. Karaman’ı 48’er puanları bulunan Alanya Kestelspor ve Ordu 1967 A.Ş. takip ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284