Karamanli Judocuya TOHM’dan Davet

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü Judo sporcularindan Feyzullah Enes Uysal, Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezine gitmeye hak kazandi.

Karamanli Judocuya TOHM’dan Davet

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü judo sporcularindan Feyzullah Enes Uysal, il içi ve il disi müsabakalarda basarili sonuçlar alarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi basardi. Milli takim judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan nezaretinde çalismalarina devam eden Uysal, Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezine gitmeye hak kazandi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde egitimlerine devam eden minik judocular, arkadaslari Feyzullah Enes Uysal’in Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezine davet edilmesinden dolayi mutlu olduklarini, basarili olabilmek ve Türk sporuna katkida bulunmak için daha çok çalisacaklarini ifade ettiler.
Konuyla ilgili bir açiklama yapan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “ Gençli ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezleri (TOHM) adini tasiyan proje sayesinde, buralardan yetisen yetenekli sporcularimiz Türk sporu adina önemli basarilar elde edecek. Genç sporcumuzun elde etmis oldugu basari bizler için de gurur verici bir durum. Sporcumuzu kutluyor basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284