27. Ermenek Sıla Festivali Kutlamaları Başladı

Ermenek 27. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali 18 Ağustos Cuma günü Eski Halk Bankası önünde yapılan protokol konuşmalarıyla başladı.

27. Ermenek Sıla Festivali Kutlamaları Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmalarının yapılmasıyla devam etti. Yapılan konuşmaların ardından Göktepe Belediyesi sponsorluğunda sahneye çıkan Mençek Amatör Bağlamacılar Grubunun gösterileri ilgi ile izlendi.

Festival Etkinliklerine, Chp Mersin Milletvekili ve Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Chp Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver,  İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, İl Genel Meclis Üyeleri, Chp Karaman İl ve İlçe Teşkilat Başkanları, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan, Erçev Dernek Başkanı Osman Koçak, Ankara Ermenekliler Derneği Başkanı Talat Seyhan, Kurum ve Kuruluş Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Üç gün boyunca sürecek olan festival, 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü ise Samida ve Ayna grubu şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacaklar. Ermenek Turkuaz ve Mesire Alanı’nda saat 20.00 itibariyle başlayacak konsere tüm Karamanlıları davet eden Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu “Bu unutulmaz gecede sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu olacaktır. İlçemizde geleneksel hale gelen ve bu yıl 27’sini kutlayacağımız Ermenek Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Festivaline tüm hemşerilerimiz davetlidir.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284