Kardan Adamla Sosyal Mesaj Verdiler

Karaman’da bir grup esnaf, iş yerlerinin önüne yaptıkları kardan adamla sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğinin mesajını verdi.

Kardan Adamla Sosyal Mesaj Verdiler

Karaman’da günlerdir devam eden yoğun kar yağışı ile birlikte cadde ve sokaklar karla kaplandı. İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir grup esnaf da sokak hayvanlarının unutulmaması için iş yerlerinin önüne büyük bir kardan adam yaptı. Caddeden geçen insanların dikkatine çekmesi için yaptıkları kardan adama gözlük, çanta ve şapka gibi aksesuarlar da takan esnaf ‘Lütfen sokaklardaki minik canları unutmayınız’ diye bir not asarak sosyal mesaj verdi.

 “Sokak hayvanlarını unutmayalım”

Sokaktaki hayvanlar için böyle bir farkındalık oluşturduklarını belirten esnaf Hüseyin Göregen, “Kışın zorlu şartlarını eğlenceli hale getirelim dedik. Aynı zamanda minik canlarımızı düşünmekte fayda var. Hem sosyal bir mesaj olsun hem de farkındalık oluşturmak için böyle bir uygulama yaptık. Güzel de oldu. Olumlu sonuçlar verdi. Güzel mesajlar aldık, herkes beğendi. İnsanların biraz da eğlenmeye hakkı var. Hele ki şu zamanlarda. Biz de mutluyuz. Umarım mesaj verilmiştir" dedi.

Yoldan geçen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, kardan adamla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284