Minik Öğrenciler İçin

Karaman İl Müftülüğüne bağlı Kılbasan Köyü 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören ve Kur'an öğrenen öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.

Minik Öğrenciler İçin

Programa Karaman İl Müftüsü Faruk Gürbüz, İl Müftü Yardımcısı Zübeyde Okuyucu, Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Gürbüz, “Çocukların eğitiminin başladığı 4-6 yaşlar eğitimin temelini oluşturur. Bu temelin Kur’an-ı Kerim ahlakıyla doldurulması ise çocukların geleceği açısından çok büyük öneme sahiptir. Hatta bu sadece çocuklar için değil bütün toplumun geleceği açısından önemlidir. Çünkü bugünün küçükleri yarının büyükleri olup toplumu oluşturacaklardır. Kur’an-ı Kerim’e geçen sevgili yavrularımıza, onları kursumuza gönderen değerli velilerimize ve emekleri için Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum."  dedi.

Program sonunda minik öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, Karaman İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubesi iş birliğinde “Haydi Karaman İyilik Vakti” sloganıyla sürdürülen yardım kampanyasına bağışladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284