ÖMSS’Ye Girecek Adaylara Büyük Moral

Il Milli Egitim Müdürlügü ve Türkiye Beyazay Dernegi Karaman Subesinin ortaklasa düzenlemis oldugu ÖMSS kursuna katilan engelli vatandaslarin sinavi 29 Nisan Pazar günü yapilacak.

ÖMSS’Ye Girecek Adaylara Büyük Moral
Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ve Karaman Lisesi Müdürlügü isbirligi ile sinava girecek adaylara moral olmasi için müzikli eglence düzenlenecegi bildirildi.
Konu ile ilgili açiklama yapan Karaman Aile ve Sosyal Politikalar Karaman Il Müdürü Hasan Erkan, “Kisa adi ÖMSS olan Özürlü Memur Seçme Sinavi engelli bireylerimizin istihdami konusunda çok önemli bir projedir. Kurum olarak gerek sinav basvurularinda, gerekse basvuru sonrasinda engelli vatandaslarimizin yaninda olduk. Önümüzde ki pazar günü sinava girecek olan engelli vatandaslarimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek amaciyla Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü’nün bahçesinde 27 Nisan Cuma günü saat 16.30’da müzikli eglence düzenleme karari aldik. Basta kursa katilan ve müdürlügümüze basvuruda bulunan engelliler ve bütün Karaman halki bu programa davetlidir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen basta sayin valimiz Süleyman Kahraman ‘a, Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Karaman Lisesi yöneticilerine tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284