Hisarciklioglu Karaman Ticaret Borsasini Ziyaret Etti

TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu ile TOBB Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Öztürk ve Memis Kütükcü Karaman Ticaret Borsasi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle görüstü.

 Hisarciklioglu Karaman Ticaret Borsasini Ziyaret Etti

Ziyarette konusan TOBB Baskani Hisarciklioglu, Karaman’a hayirli isler için geldiklerini belirterek, Ermenek’te maden kazasinda hayatini kaybeden madencilerin aileleri için aldiklari 18 evin tapusunu teslim ettiklerini ve Karaman’a yaptirdiklari fen lisesinin açilisini gerçeklestireceklerini söyledi.

Karaman Ticaret Borsasi’nin akredite olmus 191 oda/borsa arasina girdigini animsatan Hisarciklioglu, “Ingiltere, Fransa, Almanya borsalari üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa Karaman Ticaret Borsamda üyelerine ayni standartta hizmet veriyor. Size de bu yakisir” dedi.
Hisarciklioglu’nun Karaman Ticaret Borsasina yapmis oldugu ziyaretten dolayi mütesekkir olduklarini dile getiren Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug ve Meclis Baskani Ekrem Çavas borsa ziyareti anisina M.Rifat Hisarciklioglu’na plaket takdim edilmesinin ardindan çevre oda ve borsalardan gelen yöneticiler ile beraber çekilen hatira fotografinin ardindan TOBB tarafindan yaptirilan fen lisesinin açilisi için borsadan ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284