ASKF Yönetiminden Spor Il Müdürüne Ziyaret

Yeni seçilen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu baskan ve yönetim kurulu üyeleri Il Müdürü Kasim Aydogdu’yu makaminda ziyaret etti.

ASKF Yönetiminden Spor Il Müdürüne Ziyaret

Yapilan kongre sonucunda güven tazeleyerek yeniden baskanliga seçilen Celalaettin Özcan’i ziyaret esnasinda Yönetim Kurulu Üyeleri Haci Arif Yalçin, Coskun Beyaz, Hasan Hüseyin Omurtak, Durmus Ali Genç ve Selami Alper Çitlak eslik ettiler.

Nezaket ziyaretinde ilimizde sporun gelecegi ile ilgili görüs alisverisinde bulunulurken Il Müdürü Aydogdu Amatör Spor Kulüpleri Federasyon baskan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde basari dileklerinde bulundu.
Karaman’da eksikligi hissedilen sentetik zeminli sahanin çalismalarinin Yunus Kent sahasinda basladigini dile getiren Il Müdürü Kasim Aydogdu gençlik ve spor olgusunun önemine deginerek Karaman’a hizmet noktasinda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna da çok önemli görevler düstügünü söyledi. Aydogdu konusmasinin devaminda “Sariveliler ve Basyayla ilçelerine de birer adet spor salonu ve Ermenek ilçemize de bir adet sentetik zeminli futbol sahasi kazandiracagiz. Yeni yetisecek nesillerimiz sporla saglikli ve ahlakli bireyler olarak yetiseceklerdir. Bizler zincirin birer halkasiyiz birimiz koparsak hizmet noktasinda sikinti yasariz. Gençlige ve spora hizmet noktasinda tasin altina hep beraber elimizi koyacagiz ve Karaman adina güzel çalismalar yapacagiz’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284