Bakan Elvan, Açilisini Yaptigi Hükümet Konaginin Asansöründe Mahsur Kaldi

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, `27 Nisan’da bize muhtira vermeye kalktilar. Ama bize muhtira vermeye kalkanlara biz muhtira verdik` dedi.

Bakan Elvan, Açilisini Yaptigi Hükümet Konaginin Asansöründe Mahsur Kaldi

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Basyayla ilçesinde yeni yapilan Hükümet Konagi'nin açilisini yapti. Açilisa Bakan Elvan’in yani sira Vali Murat Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün, Ilçe Kaymakami Halis Mehmet Aydin, Basyayla Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu ve vatandaslar katildi. Halk oyunlari gösterisinin ardindan konusmasinda parti icraatlarindan bahseden Bakan Elvan, “Gerçek bir milliyetçilik isteniyorsa, bu isle, icraatla olur. Lafla milliyetçilik olmaz. Milliyetçi olduklarini ifade eden kardeslerimiz bugüne kadar Basyayla için, Karaman için, Türkiye için ne yaptilar sorarim size” dedi. Bunun üzerine meydanda bulunan partililer “Yuh” çekti. Bakan bunun üzerine, “Yuh demeyin, sakin 'yuh' yok. 3,5 yil iktidarda kaldilar ama sonunda iktidardan ayrilmak zorunda kaldilar. Çünkü bu ülkeyi idare edemediler” dedi.
“MUHTIRA VERMEYE KALKANLARA BIZ MUHTIRA VERDIK”
Bakan Elvan söyle devam etti: "Recep Tayyip Erdogan 80 yilda yapilamayani 12 yilda yapti. Onunla biz gurur duymaliyiz. Geçmise baktigimiz zaman bu millet Adnan Menderes’e büyük destek vermesine ragmen bu ülkede darbe yaptilar. Milli iradeyi yok saydilar. 70’li yillarda 12 Mart’la karsi karsiya kaldik. 1980 yilinda yine milli irade çignendi. Halkin iradesi hiçe sayildi ve yine bir darbe daha gerçeklestirildiler. Bu ülkeyi güçlü bir hale getiremediler. Basbakanimiz liderliginde, ülkemizde ekonomik ve siyasi istikrar saglandi ve Türkiye büyümeye ve güçlenmeye basladi. Türkiye devasa büyük projelere imza attikça birileri hem içeride, hem de disarida rahatsiz olmaya basladi. Türkiye’nin büyümesini ve gelismesini istemediler. Milli iradeyi yok saymak istediler. Vesayet altinda bir ülke istediler ama onlara karsi Basbakanimiz dimdik ayakta durdu. Bu ülkede birçok darbe girisimleri, özellikle bizim iktidara geldigimiz tarihlerde de hazirliklari oldu. Biliyorsunuz 'Sarikiz, Yakamoz' birçok adlari var. Çok sayida darbe girisimleri ile bu ülke karsi karsiya kaldi. 27 Nisan’da bize muhtira vermeye kalktilar. Ama bize muhtira vermeye kalkanlara biz muhtira verdik. Evet Basbakanimizin o dik durusu sizleri de Basbakanimiza karsi müthis bir gönül birligine, birliktelige, sevgi yoluna ve Basbakanimiza karsi gerçekten güçlü bir gönül bagina yol açti” seklinde konustu.
BAKAN ELVAN ASANSÖRDE KALDI
Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, açilisini yaptigi Basyayla Hükümet Konagi'nda, bindigi asansörde mahsur kaldi. Bakan Elvan, Hükümet Konagini gezmek için beraberinde Vali Murat Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün, Basyayla Kaymakami Halis Mehmet Aydin ve Basyayla Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu ile birlikte asansöre bindi. Hareket eden asansör kisa süre sonra teknik ariza vererek durdu. Görevlilerin 10 dakika süren çabalari sonunda Bakan Elvan ve beraberindekiler mahsur kaldiklari asansörden kurtarildi. Bakan Elvan daha sonra merdivenleri kullanarak 3. kata çikti ve Kaymakam Halis Mehmet Aydin’i ziyaret ederek Basyayla’dan ayrildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284