İYİ Parti Kongresini Yaptı

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti Türkiye genelinde teşkilatlanmalarını tamamlayarak kongrelerini yapmaya başladı.

İYİ Parti Kongresini Yaptı

İlimizde de ilçe ve beldelerde kongrelerini tamamlayan İYİ Parti İl Kongresini hafta sonunda Yunus Emre Konferans Salonunda yaptı.

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Mersin eski milletvekili Behiç Çelik, kongrede yaptığı konuşmada, “İYİ Parti hareketi bir iyilik hareketidir. Hepimiz şuana kadar değişik siyasi partilerde görevler aldık. Bu görevler bize tevdi edildiği andan itibaren hepimiz bir partiden ziyade ülkemizin bekasını kurtarmak için beka endişesiyle yola çıktık. Yola çıktığımız andan itibaren Genel Başkanımız ve yardımcıları malum odaklarca baskı, tehdit, yıldırma, sindirme, korku her türlü akratsyon uygulanmasına rağmen biz yılmayacağız. Sizler ve bizler cesur insanlarız” dedi.

İyi Parti İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu’da, “Partimiz artık bugün itibariyle Karaman’da üç yıllığına seçilecek yönetimle halkın karşısında olacak. İnşallah bu güçlü hareket Karaman’da yerel seçimlerde birinci parti olacak ve bu güçlü hareket ve bu iyilerin cesur yüreği genel seçimlerde de Karaman’da birinci olacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devletin en fazla ihtiyaç duyduğu anne şefkatini Genel Başkanımız Meral Akşenir’i seçerek gidereceğiz” dedi.

İsmet İlmi Hatipoğlu’nun başkanlığındaki tek listeyle girilen seçimlerde İYİ Parti’nin yönetiminde şu isimler yer aldı.

Zeyney Özsayan Öksüz

Z. Bahadır Bayraç

Elif Tor

Levent Küçükalpelli

Mustafa Akın

Seçkin Şekerci

Yalçın Akdağ

İbrahim Irılmazcan

H. İbrahim Polat

Mehmet Ak

Durmuş Ataş

Mehmet Uyar

İbrahim Uğur

Gülba Türkmen

Hasan Özkan

Remzi Yağcıoğlu

Oktay Atakan

İsmail Kirtiş

Nurhan Küçükkerniç

Harun Sarıkır

Kenan Arı

Soner Bulduk

Necip Yerci

Nuri Eren

Yüksel Uyrum

İsmail Tanrıverdi

Fikriye Meral

Şerife Işık

Tahir Boylu

Mustafa Gözen

Ayten Ergün

Hasan Doğan

İl Disiplin Kurulunda ise Bekir Demirtaş, Savaş Sarı, Mustafa Özkan, Şeycan Şen, Nadir Güven, Ali Çetin, Halil Uysal, Leyla Ceylan ve Feryat Aslan

Üst Kurul delegeliğine ise İsmet İlmi Hatipoğlu, Necdet Uysal, Kamil Koçdayı ve Başaran Saray getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284