Karaman Avcilar Kulübü Türkiye Sampiyonu Oldu

Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu tarafindan 12-14 Haziran tarihleri arasinda Düzce ilinde düzenledigi Türkiye’nin Avcibasi Kupasi yarismasi yapildi.

 Karaman Avcilar Kulübü Türkiye Sampiyonu Oldu

Yarismaya Türkiye’nin degisik illerinden katilan avcilar ve aticilar birinci gün sporting ve kosan domuz, ikinci gün sporting, gelen ayi ve sabit hedef olmak üzere 4 kategoride yaristilar. Yarismalar sonunda Karaman Avcilik Aticilik amatör Balikçilik ve Doga Sporlari Ihtisas Kulübü Dernegi takimlarda birinci oldu. Yarismalarda Istanbul Yakacik Kulübü ikinci, Çorum ise üçüncü oldu. Ferdi siralamada ise Karaman’dan Hasan Simsek ikinci, Hilmi Gül dördüncü, Isfener Üstün besinci, Mustafa Ceylan yedinci, Kadir Kayserli ise sekizinci oldu.

Avcilar Kulübü Baskani Hilmi Gül yaptigi açiklamada, “Bizlere bu basariyi getiren ve yarismaya katilan avcilarimiza, aticilik Il temsilcisi Hüseyin Özkaya’ya ve göreve geldiginden buyana biz avcilara ve aticilara destegini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Hayati Kisacik’a ayrica tesekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284