Karamanin Altin Pedallari Bos Geçmiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi, Sakarya Üniversitesi kampüsünde gerçeklestirilen Sakarya MTB CUP yarislarina katildi.

Karamanin Altin Pedallari Bos Geçmiyor

16-17 Mayis 2015 tarihleri arasinda Sakarya ilinde yapilan Sakarya MTB CUP Yarislarinda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi 7 ayri kategoriden 126 sporcu mücadele etti. Elitler, yildizlar, gençler ve masterlar kategorilerinde gerçeklestirilen yarislarda 3 bin metrelik agir bir parkurda gerçeklesen yarista Gençlik ve Spor kulübü Genç Bayan Sporcularindan Kader Sahin rakiplerine fark atarak 1’inci olurken, Gençlik ve Spor Kulübü genç bayanlar kategorisi sporcusu Selver Sezer ise yarismalari 2’inci olarak tamamladi.
Zorlu ve çekismeli geçen yarislarda özellikle Master B kategorisinde ilk 10 sporcu içerisinde Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimindan 4 sporcunun yer almasi Karamanli bisikletçilerin basarisini bir kez daha gözler önüne serdi.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takiminin basarisinin her geçen gün daha da arttigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Karamanli bisikletçiler artik Avrupa’da ses getirecek bir güce sahip. Takimimiz bisiklet antrenörü Baris Ünlü nezaretinde çalismalarina ara vermeden planli bir sekilde devam etmektedir. Inaniyorum ki Karaman bisikleti çok kisa süre içerisinde uluslararasi bir kimlik kazanacaktir. Bu konuda bisiklet takimiza güveniyorum. Sakarya MTB CUP yarislarinda dereceye giren ve Karamana bu hakli gururu yasatan ekibimizi bir kez daha kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284