KOP`tan Gap`a Uzanan El

Karaman`in ev sahipliginde gerçeklestirilen 1. Uluslararasi KOP Gençlik Festivali kapsaminda 10 bin adet kitap toplandi. Toplanan kitaplar Mardin`e gönderildi.

KOP`tan Gap`a Uzanan El

Karaman Belediyesi'nin organizasyonunda gerçeklestirilen 1. Uluslararasi KOP Gençlik Festivali çesitli etkinlikler ve coskulu konserlerin yani sira örnek bir davranisla daha dikkat çekti. KOP Idaresi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Karaman Belediyesi isbirliginde, festival kapsaminda yaklasik 10 bin adet kitap toplandi. Toplanan kitaplar, Mardin Ili'nde ihtiyaci olan okullarda kütüphane olusturmak için kullanilacak.
Dolu dolu bir festivali geride biraktiklarini söyleyen Belediye Baskan Yardimcisi H. Osman Ünüvar sunlari kaydetti; " Ilimizin ev sahipliginde gerçeklestirdigimiz KOP Festivali ve Türk Dil Bayrami kutlamalari ile vatandaslarimiza ve misafirlerimize coskulu, eglenceli anlar yasattik. Bunlarin yani sira KOP Idaresi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Belediyemiz isbirliginde festival kapsaminda 10 bin adet kitap topladik. Toplanan kitaplar Mardin Ili'nde ve köylerinde kütüphaneler kurulmasi için kullanilacak. Türk Dili'nin Baskenti Karamanimizdan,bir dogu ili olan Mardin'e sadece bu kitaplari degil, saygimizi, sevgimizi ve hosgörümüzü de gönderiyoruz."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284