MHP Teskilati Grup Toplantisina Katildi

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Il Teskilati Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçeklesen MHP Grup Toplantisina katildi.

 MHP Teskilati Grup Toplantisina Katildi

Il Baskani Oktay Yilmaz, Merkez Ilçe Baskani Mahmut Ünüvar, Ayranci Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci ile parti yönetiminden Durmus Yildizbas, Hasan Hüseyin Deniz’in katildigi grup toplantisinda, Genel Baskan Devlet Bahçeli’yi il baskani Oktay Yilmaz karsiladi. Karaman heyetinin katilimindan memnun oldugunu söyleyen Bahçeli daha sonra grup salonuna girdi.

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli partisinin grup toplantisinda Davutoglu'na hitaben "Adim Devlet oldugu kadar devletime sahip çikarim" dedi. Ardindan seçmenlere seslenerek "Biz iktidara haziriz" mesajini verdi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Meclis'teki grup toplantisi konusmasina ekonomi degerlendirmesi ile basladi. Konusmanin sonlarina dogru önümüzdeki seçimlerle ilgili mesajlar veren Bahçeli "Sayin Davutoglu, bilmiyorsan sana ögreteyim; adim Devlet oldugu kadar devletime sahip çikarim, milletime asla toz kondurmam" dedi.
MHP Genel Baskani Bahçeli, partisinin grup toplantisinin ardindan çikista gazetecilerin sorularini cevapladi.
Bahçeli, bir gazetecinin "Milletvekili seçimleri öncesi aday adayligi istifalari yasaniyor. MHP’de milletvekili adayligi için bürokratlara bir kriter var mi?" sorusuna, "YSK’nin almis oldugu bir karar dogrultusunda bürokraside, üniversitelerde, yargi organlarinda ve parti yönetimlerinde bulunan insanlarimizin milletvekili adayi olmayi düsündükleri takdirde istifalarinin son günüdür. Saat 17.00’a kadar istifa etmis olmalari lazimdir. MHP olarak kendi dünya görüsümüz çerçevesinde millete hizmeti görev kabul etmis, büyük milletimize kendisini adamis olan herkesi kucaklayan bir siyasi anlayisa sahibiz. Bu yüzden MHP’ye de müracaatlar yapilmaktadir ama Adalet ve Kalkinma Partisi kadar oldugu kanaatinde degilim. Çünkü bosalan 70 yere atmacalar saldiriyor" yanitini verdi.
Grup toplantisinin ardindan Devlet Bahçeli ile meclisteki makaminda görüsen Karaman heyeti aday adayliklari ve çalismalar hakkinda bilgi verdi. Çalismalarin titizlikle yürütülmesi gerektigini söyleyen Bahçeli, ‘’ Seçim çalismalarimiz kapsaminda Karaman halkiyla kucaklasmak için sehrinize gelmeyi düsünüyorum’’ diyerek seçim çalismalari kapsaminda gezilecek iller arasinda Karaman oldugu mesajini verdi.
Genel Baskanla görüsmesi biten heyet daha sonra MHP’li yöneticilerden Oktay Vural, Yusuf Halaçoglu ve diger Milletvekilleri ile bir araya geldi. Görüsmeleri tamamlanan Karaman heyeti MHP Genel Merkezi’ne gitmek üzere meclisten ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284