Sariveliler Kaymakami Murat’dan Sehit Aileleri, Gazi Ve Yakinlarina Iftar

Ilimize bagli Sariveliler ilçe Kaymakami Oguz Cem Murat, ilçede bulunan sehit aileleri, gazi ve yakinlarina bir iftar yemegi verdi.

Sariveliler Kaymakami Murat’dan Sehit Aileleri, Gazi Ve Yakinlarina Iftar

Esi Görkem Murat’la birlikte konuklarini kapida karsilayan Kaymakam Oguz Cem Murat’in ev sahipliginde gerçeklesen iftar yemegine Sariveliler Ilçe Garnizon Komutani Irfan Dinar, Belediye Baskani Hayri Samur, Cumhuriyet Savcisi Emrah Çosgun, hakimler, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Mütevelli heyeti, sehit aileleri, gaziler ve yakinlari katildi.
Yemek sonrasinda Belediye Baskani Hayri Samur ile Kaymakam Oguz Cem Murat birer konusma yaptilar. Kaymakam Murat konusmasinda, böylesine kutsal bir ayda sehit aileleri, gaziler ve yakinlari ile birlikte olmaktan son derece mutlu oldugunu belirterek, sehit aileleri ve gazilerimizin kendilerine emanet oldugunu, her ortamda kapilarinin sonuna kadar onlara açik oldugunu belirterek bu programi onurlandirdiklari kendilerine tesekkür etti.
Gaziler adina konusan Mustafa Bayirdir, geceyi düzenleyenlere tesekkür ederek, Necip Fazil Kisakürek’e ait Sakarya siirini okudu.
Yemek sonrasinda Kaymakam Murat, sehit aileleri, gaziler ve yakinlarinin sikintilarini istek ve taleplerini dinledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284