Şehit Kardeşinin Silah Arkadaşının Gözyaşlarını Sildi

Şehit Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın cenazesiyle birlikte Karaman’a gelen silah arkadaşları tören alanında şehit arkadaşlarının tabutunun başında nöbet tutarken duygu dolu anlar yaşadılar.

Şehit Kardeşinin Silah Arkadaşının Gözyaşlarını Sildi

Şehit Polisin kardeşi Muhammed Mahsum Dündar, şehit arkadaşı için gözyaşı döken silah arkadaşı polisin gözyaşlarını silerek, “Sen ağlama ki düşman gülmesin” dedi.

ÜÇ KARDEŞİN İSMİ MUHAMMED İLE BAŞLIYOR

3'ü erkek 5 kardeş olan şehit polis Muhammed Ali Mevlüt Dündar'ın ecza deposunda çalışan ağabeyi Muhammed Musa Dündar ile ziraat mühendisi kardeşi Muhammed Masum Dündar'ın, isimlerinin Muhammed ile başlaması dikkat çekti. Şehit Dündar'ın, ablası Ayşe Türk'ün hafız, en küçük kardeşi Emine Betül'ün de imam hatip ortaokulu öğrencisi olduğu öğrenildi. Hamile olan ablası Ayşe Türk, fenalaşınca ambulansta müdahale edildi.

ŞEHİT, 15 TEMMUZ'DA GAZİ OLMUŞ

Dündar ailesinin yakınları, şehit polis Muhammed Ali Mevlüt Dündar'ın, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Şırnak'ta görevli iken geçici görevle Ankara'ya geldiği ve havalimanını ele geçirmeye çalışan askerlerle müdahale ettiği ve askerlerin başındaki generali gözaltına alırken çıkan arbedede düşüp kolunu kırdığı ve koluna platin takıldığını belirtti.

Şehit Dündar'ın, tedavisinin ardından yaklaşık 2 ay Karaman'daki evinde istirahat ettiği ve ardından Hakkari'ye gittiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284