Vali Kahraman, MetCap Yönetim Kurulu Baskani Celal Metin`i Ziyaret Etti

Vali Süleyman Kahraman Istanbul ziyareti sirasinda Ayranci’ya büyük bir enerji yatirimi yapacak olan MetCap Yönetim Kurulu Baskani Celal Metin’i de ziyaret etti.

Vali Kahraman, MetCap Yönetim Kurulu Baskani Celal Metin`i Ziyaret Etti
Ziyarette Vali Kahraman ve MetCap Yönetim Kurulu Baskani Celal Metin, MetCap Enerji Yatirimlari’nin Karaman’daki yatirimlarini ve sirketin Karaman’a yapmayi planladigi yatirimlari degerlendirdiler.
MetCap Yönetim Kurulu Baskani Celal Metin, Karaman’in kendileri için büyük önem tasidigini, Ayranci'daki enerji yatirimindaki kapasite artisi nedeniyle, ilgili bürokratik islerin devam ettigini belirterek, projenin hem Karaman hem de ülkemiz açisindan son derece önem tasidigini belirtti. Önümüzdeki dönemde MetCap’in Karaman’a elmacilik, soguk hava deposu gibi farkli alanlarda da yatirim yapmayi planladigini dile getiren Yönetim Kurulu Baskani Celal Metin, Vali Kahraman’a desteginden ve ziyaretinden dolayi tesekkür etti.
Vali Kahraman da ziyaretinde MetCap’in Ayranci’da devam eden yatirimiyla Karaman’in hem bugününe hem de yarinlarina büyük bir katki sagladigini, Karaman halkinin yapilan bu yatirimi daima hayirla yad edecegini vurguladi. Ayranci'daki enerji yatiriminin ülkemizde ve dünyada örnek bir yatirim oldugunu, maddî anlamda deger tasidigi gibi dogaya duyarlilik anlaminda da büyük bir önem tasidigini dile getiren Vali Kahraman, Karaman’in enerji alaninda, tarim alaninda oldugu kadar kültürel anlamda da çok ciddi bir potansiyele sahip oldugunu belirtti. Vali Kahraman, MetCap'in Ayranci ilçesindeki enerji yatirimina ve Atlas Han restorasyonuna dikkat çekerek, MetCap’in Karaman’in hem ekonomik ve ticari hayatina hem de kültürel hayatina katkilar sagladigini vurguladi. Vali Kahraman, mevcut yatirimlarda oldugu gibi Karaman’a yapilacak yeni yatirimlarda da her daim destege hazir oldugunun altini çizdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284