Vali Kahraman, Semt Pazarinda Esnaf Ziyaret Etti

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, belediye tarafindan yaptirilan yeni semt pazarinda esnaf ziyaretinde bulundu.

 Vali Kahraman, Semt Pazarinda Esnaf Ziyaret Etti

Semt pazarlarinin vatandasin hayatinda ayri bir yerinin olduguna isaret eden Vali Kahraman, üstü kapatilan pazar yerinin esnaf açisindan güzel bir gelisme oldugunu belirtirken, pazar esnafi da gelismeden memnun olduklarini ifade etti.

Belediyenin semt pazarinin yan taraflarinin da kapatilmasiyla ilgili çalismasi oldugunu bildiklerini, bunun da kendilerini sevindiren bir gelisme oldugunu belirten esnaf, Vali Kahraman'a ziyaretinden dolayi tesekkür etti.
Vali Kahraman ise farkli kesimlerle bir araya gelmeye çalistiklarini ifade ederek, "Pazar yerleri bizim hayatimizda ayri bir öneme sahip. Pazar yeri hem ticaretin hem de sosyal hayatin bir parçasi ve bizim inancimizda, medeniyetimizde alisverisin belli bir yeri ve kurallari var ve bu kurallarin yasamasi hem ilimiz hem de ülkemiz açisindan önemli. Kendinden çok komsusunu düsünen esnafin hikayelerini hepimiz biliyoruz. Bunlar bizim hayat felsefemiz olmali. Ticaretimiz öyle olmali ki, biz kazanirken bir diger yandan toplum da kazanmali. Yaptigimiz is hem maddi anlamda bizlerin ihtiyacini karsilamali hem de manevi anlamda toplumsal hayatimizi beslemeli" dedi.
Vali Kahraman pazar yerini gezdikten sonra bir grup esnafla çay içerek, sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284