Vali Meral Koruyucu Aileler İle İftar Programında Bir Araya Geldi

Vali Meral, ilimizde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı olarak hizmetlerini sürdüren koruyucu aileler ve çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

Vali Meral Koruyucu Aileler İle İftar Programında Bir Araya Geldi

Polis evinde düzenlenen iftar programına; Vali Meral ve eşi Zehra Meral, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, koruyucu aileler ve çocuklar katıldılar.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Vali Meral, “Siz koruyucu aile ve çocuklarımızla birlikte olmanın ve beraber iftar yapmanın memnuniyetini yaşıyorum. Ramazan ayı rahmet, merhamet, bereket ve nefsimizi sorguya çekme ayıdır. Bugün burada bulunmamızın sebebi, koruyucu ailelerimizin yanında olmamızdır. Amacımız aile sıcaklığı içerisinde yetişmeyen çocukların sonraki hayatlarında sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekerek sizlere her konuda destek ve yardımcı olabilmektir. Karaman’daki koruyucu aileleri, hemşehrilerimi tebrik etmek istiyorum. Buna vesile olan koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza sahip çıkan koruyucu ailelerimizin artmasını temenni ediyorum.  Bu anlamda Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284