Karaman’da, Sporda Mayis Bereketi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilecek olan spor müsabakalari Mayis ayina damgasini vuracak.

Karaman’da, Sporda Mayis Bereketi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde 2015 yili içerisinde yapilan spor organizasyonlari ile Karaman spora doymaya devam ediyor. Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in göreve baslamasindan buyana Karaman’da gerçeklestirilen spor faaliyetlerinde ciddi oranda artis olurken, Karamanli sporseverlere birde müjde veren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, 2015 yili sonuna kadar toplam 20 Türkiye Sampiyonlugunu Karaman’a kazandirmak istediklerini belirtti.
Karaman'da, 05-07 Mayis 2015 tarihleri arasinda Genç Kizlar Kulüp Grup müsabakalari, 14-17 Mayis 2015 tarihleri arasinda Isitme Engelliler Türkiye Erkekler ve Bayanlar Voleybol Sampiyonasi, 14-17 Mayis 2015 tarihleri arasinda Okullar arasi Küçükler Futbol müsabakalari, 29 Mayis-02 Haziran 2015 tarihleri arasinda Badminton Türkiye Birinciligi ve 31 Mayis 2015 tarihinde ise Küçük Yildizlar Oryantiring Türkiye Finali Karamanli sporseverlerle bulusacak.
Yapilacak olan spor organizasyonlari ile açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Karaman artik ulusal ve uluslararasi spor organizasyonlari yapabilen bir sehir. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü sosyal ve spor faaliyetlerine araliksiz devam ediyor. Bizler de Spor Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak kentimizin tanitimi ve spor kimligi kazanmasi yönünde çalismalarimiza devam ediyoruz. Bu çalismalarimiz sayesinde, yediden yetmise herkes günlük yasamin siradanligindan kurtulacak, hem de Karaman’in tanitimina önemli ölçüde katki saglanacaktir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284