Türkiye Sampiyonu Boksör Altinla Ödüllendirildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Kayseri’de düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Boks Sampiyonasinda 54 kiloda Türkiye Sampiyonu olan Halime Merve Uçkun ile antrenörü Adem Ozan’i makaminda kabul ederek Cumhuriyet altini ile ödüllendirdi.

Türkiye Sampiyonu Boksör Altinla Ödüllendirildi
Ziyarette konusan Boks Il Temsilcimiz ve Boks Antrenörü Adem Ozan, sporcusu Halime Merve Uçkun’un sampiyona öncesi iyi bir hazirlik dönemi geçirdigini söyledi.
Sampiyonaya 35 ilden toplam 325 sporcunun katildigini dile getiren Ozan, müsabakalar sporcular arasinda kiyasiya geçti. Genç bayanlar kategorisinde 54 kiloda ringe çikan boksörümüz Merve Halime Uçkun kendi kategorisinde 21 sporcu arasindan Türkiye Sampiyonu olmayi basardi. Alinan bu basari sayesinde Karaman tarihinde bir ilke imza atmanin sevincini ve hakli gururunu yasadik. Halime’nin 2010'da Türkiye ikinciligi, 2011'de Türkiye ikinciligi, 2012'de ise Türkiye Sampiyonu olmasi performansin her yil giderek arttigi ve daha büyük basarilara imza atacaginin bir göstergesidir." dedi.
Merve Halime Uçkun ise antrenörü ile basariya inandiklarini ve sampiyonaya çok iyi hazirlandiklarini söyledi.
Avrupa sampiyonasinda sampiyonlugu hedefledigini de ifaden eden Uçkun, ülkemi ve Karaman'i en iyi sekilde temsil edecegim. Bugünlere gelmemde büyük emegi olan antrenörüm Adem Ozan’a çok tesekkür ediyorum" dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’da Genç Bayanlar Türkiye Boks Sampiyonasinda 54 kiloda Türkiye Sampiyonu olan Halime Merve Uçkun’un bu basarisi bizleri çok memnun etmistir. Bizlerin bu basarili sporcumuza destek olmamiz halinde ileride Karaman’imiza uluslar arasi müsabakalarda bizlere madalyalar getirmemesi içten bile degil. Karamanimizin adinin duyura bilme adina tüm brançlarda mücadele eden sporcularimiza sahip çikmamiz gerekir dedi.
Daha sonra Il Müdürü Kasim Aydogdu, 54 kiloda Türkiye Sampiyonu olan Halime Merve Uçkun ile antrenörü Adem Ozan’i Cumhuriyet altini ile ödüllendirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284