Avrupali Proje Ortaklarindan Sultanoglu’na Ziyaret

Comenius Okul Ortakligi projeleri çerçevesinde “From Consuming to Providing ;A European Energy Puzzle” baslikli projenin üçüncü toplantisini gerçeklestirmek üzere ilimize gelen proje ortaklari, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ettiler.

 Avrupali Proje Ortaklarindan Sultanoglu’na Ziyaret

Proje ortagi Ispanya, Italya, Finlandiya, Almanya ve Hollanda’dan gelen misafirler, Karaman Anadolu Lisesi rehberliginde enerji kullanimi konusunda ilimizde çesitli incelemelerde ve bilgi paylasiminda bulunuyorlar. Proje Koordinatörü Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yildirim yaptigi açiklamada; “Bu projeyle, enerji kullanimi konusunda insanlari bilinçlendirme, yenilenebilir enerjinin ülkemiz ve dünyamiz için önemini kavratma hedefindeyiz. Böylelikle gelecek nesillere temiz ve yasanabilinir bir dünya birakabilecegiz. Ayrica yapilan görüsmeler ve ortak çalismalarla dil ögrenimini gelistirmis ve kültürler arasinda dayanismayi saglamis olacagiz.” dedi.
Avrupali proje ortaklarinin ülkelerindeki enerji çalismalari hakkinda bilgi alan Il Müdürü Asim Sultanoglu, enerji kullaniminda tüm dünya ülkelerinin daha tasarruflu olmasi gerektigini ifade ederek saglikli ve temiz bir gelecek için yenilenebilir enerjiye daha fazla agirlik verilmesi gerektigine dikkat çekti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti bildiren Milli Egitim Müdürü Sultanoglu, proje ekiplerine çalismalarinda basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284