Gevher Hatun Koleji Ögrenci, Ögretmen Ve Velileri Piknikte Bulustu

Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu velileri, ögrencileri ve ögretmenleri piknikte bulusturdu. Mut yolu üzerindeki Çamlik Tesisleri`nde yapilan piknige, ilgi büyük oldu.

Gevher Hatun Koleji Ögrenci, Ögretmen Ve Velileri Piknikte Bulustu
Gevher Hatun Ilkögretim Okulu Müdürü Tanju Yildirim; veli, ögrenci ve ögretmenlerin piknikle tüm yilin yorgunlugunu attigini dile getirerek, "Insanimizin günlük hayatin stresinden kurtulup bir gün dahi olsa tabiatla bas basa kalmasinin kendilerini çok sevindirdigini görüyoruz. Bu tür faaliyetler, velilerimizin tanisip kaynasmasina vesile oluyor. Ögrenciler piknik sayesinde yogun geçen ders döneminin stresini atarken, veliler de tanisma imkâni buldu." dedi.
Yildirim, her anlamda faydali ve eglenceli geçen piknigin geleneksel hale gelmesinin sevindirici oldugunu vurgulayarak, ögrencilerin en çok motivasyona ihtiyaç duydugu bir dönemde gerçeklestirilen piknigin verimli geçtigini söyledi.
Yildirim, annelerin kizlari ile birlikte yürüyerek yaristiklari, babalarinda halat çekme yarisi ve voleybol müsabakalari ile kiyasiya mücadele ettigi bu tür etkinliklere degisik programlarla devam edeceklerini söyledi.
Okulun Bilgisayar Ögretmeni ve ayni zamanda velisi olan Orhan Dal da yaptigi açiklamada ögrencileri ve aileleri ile güzel bir piknik yaptiklarina dikkatleri çekerek “Bu tür programlari hem stres atma hem de aktif dinlenme noktasinda yapilabilecek en dogru etkinlik olarak görüyoruz. Çalisan çalismayan, yogunlugu olan olmayan herkes için kaynasmaya vesile olabilecek güzel bir birliktelik oldu.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284