Milli Egitim SBS’de Basariyi Artirmak Için Kollari Sivadi

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, SBS’de basariyi yükseltmek için Türkçe brans ögretmenleri ile istisare ve bilgilendirme toplantisi yapti.

 Milli Egitim SBS’de Basariyi Artirmak Için Kollari Sivadi
Gevher Hatun Anaokulu toplanti salonunda yapilan toplantiya Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam ve Türkçe brans ögretmenleri katildi.
Toplantida 2011-2012 SBS Sinav sonuçlarinin degerlendirilmesi, ölçme ve degerlendirme islemleri, ögrencilere kitap okuma aliskanliginin kazandirilmasi, okul kütüphanelerinin zenginlestirilmesi, ilimizde basarinin artirilmasina yönelik olarak alinacak tedbirler konulari üzerine görüsmeler yapildi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir AKSOY yaptigi konusmada, “SBS’ye katilan ögrencilerimizin üst düzeyde basarili olmalari, mezun ögrencilerimizin sinavla ögrenci alan ortaögretim kurumlarina en üst düzeyde yerlestirilmeleri ve ilimiz bünyesinde yer alan ortaögretim kurumlarina geçis yapan mezun ögrencilerin bu kurumlarin egitim kalitelerini artirmalari ve SBS ülke siralamasinda ilimizin derecesini her geçen yil artirmak amaçlanmaktadir. Ayrica önümüzdeki günlerde diger brans ögretmenleriyle toplanti yapilacaktir ” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284