Sinavsiz Üniversite Kayitlari Basliyor

Eskisehir Anadolu Üniversitesi (AÜ), bütün üniversite ögrencilerine ve mezunlarina sartsiz, sinavsiz ikinci üniversite firsati sunmaya devam ediyor.

Sinavsiz Üniversite Kayitlari Basliyor
AÜ, kariyerinde yükselmek, merak ettigi bölümde okumak ve hayallerinin pesinde kosmak isteyen üniversite ögrencisi ya da mezunlara sundugu ikinci üniversite için kayitlar 1 -16 Ekim 2012 tarihleri arasinda yapilabilecek. Herhangi bir yüksekögretim programindan mezun olanlar ile iki veya dört yillik örgün yüksekögretim bölümlerinde kayitli ögrenciler, Açikögretim Iktisat, Isletme fakültelerinin bölüm ve programlarinin herhangi birine okuduklari veya mezun olduklari programlardan/bölümlerden farkli olmak kaydiyla ikinci üniversite kapsaminda basvuru yapabilecekler.
AÜ'den verilen bilgiye göre, adaylarin kayitlari 'Internet Basvuru' ve 'AÖF Bürolarindan Kayit' olmak üzere iki asamali yapilacak. Internet üzerinden kayit yaptirmak isteyen adaylar, //kayit.anadolu.edu.tr adresinde 'Ikinci Üniversite' linkini tiklayarak internet basvurularini yapabilecek. Site, internet basvuru tarihleri içerisinde aktif hale getirilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284