Bumas Bulgur Yine Bir Ilki Basardi

1971 yilinda Dünya’da ve Türkiye’de ilk defa, el degmeden, hijyenik ortamda bulgur üretimini gerçeklestirmis olan Bumas, kuruldugu günden bu yana sektöründe ilklere imza atmaya devam ediyor.

Bumas Bulgur Yine Bir Ilki Basardi

Türkiye ‘de ilk defa bulgur üretimine ait TSE uygunluk ve kalite belgesini almanin gururunu yasamakta ve yasatmaktadir. Yillar boyunca kaliteli ve saglikli ürünler üretmekten taviz vermemis ve kalitesini sürekli gelistirmistir. 2002 yili basinda firma bünyesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kurulmus olup, 2008 yili içerisinde de ISO 22000 HACCP Gida Güvenligi Yönetim Sistemi TÜV-SÜD firmasi tarafindan belgelendirilmistir.
Bumas Bulgur kalitesini Uluslararasi alanda da tescillemeyi basarmistir. Merkezi Belçika’nin baskenti Brüksel’de bulunan Uluslararasi Üstün Lezzet ve Kalite Enstitüsü (ITQI-International Taste & Quality Institute), Karaman’in en köklü Markalarindan olan BUMAS’in Pilavlik Bulgur ürününe kalite ödülü verdi.
Bumas Pilavlik Bulguru 120'den fazla uzman test etti
International Taste & Quality Institute (iTQi) Ödülleri'nde ürünler, alanlarinda lider 120'den fazla taninmis Avrupali asçi ve içecek uzmani tarafindan test ediliyor. iTQi, Federazione Italiana Cuochi, Academie Culinaire de France, Academy of Culinary Art, Euro-Toques (Avrupali Asçilar Dernegi), Association de la Sommellerie Internationale (ASI)gibi 12 asçilik organizasyonu ile ortaklik halinde olan bir kurum.
70 bilim adami onayi
Monde Selection, 1961 yilinda kurulan ve tüketici ürünlerini testlerden geçirerek kalite düzeylerini belirleyen bagimsiz ve uluslararasi bir kalite enstitüsü. Kendi tadim ve test metodolojilerini yaratmasi ve yasal kurallar izlenmesi enstitünün bilimsel analiz güvenilirligini saglamis durumda. Monde Selection'a katilan ürünler, 70'in üzerinde bilim adami, uzman, beslenme ve saglik danismanlari, gurmeler ve prestijli asçilik kuruluslarindan gelen sefler tarafindan degerlendiriliyor
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284