Garanti’den Esnafin Yüzünü Güldürecek Anlasma

Garanti Bankasi, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi’yle imzaladigi kredi anlasmasi kapsaminda, üyelere uygun vade ve faiz oranlariyla kredi verecek.

 Garanti’den Esnafin Yüzünü Güldürecek Anlasma
Garanti Bankasi Yunus Emre Caddesi Sube Müdürü Defne Demirhan ile Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Yenilmez’in 2 Temmuz Çarsamba günü imzaladigi anlasma sayesinde birlik bünyesinde faaliyet gösteren 16 esnaf odalarina kayitli isletmeler, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden uygun kosullarla faydalanabilecek. Isletmeler, kendilerine sunulan özel firsatlar dâhilinde, ihtiyaç duyduklari krediyi Garanti Bankasi Subelerinden alabilecek. Kadin girisimciler ve isini yeni kuran isletmelere ise daha uygun kosullarda kredi seçenekleri sunulacak.
Esnaf Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez yaptigi açiklamada, “Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligimiz ile Garanti Bankasi Karaman Yunus Emre subesi arasinda imzaladigimiz sözlesme ile odalarimiza kayitli esnaflarimiza özel düsük faizli 20 bin liraya kadar kefilsiz belgesiz uygun kredi verilecek. Esnaf ve sanatkârlarimiz odalarindan alacaklari üyelik belgesi ile Garanti Bankasi Yunus Emre subesine müracaat ederek kredi imkânlarindan faydalanabileceklerdir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284