“Kahve ile Hatırın Verginle Katkın Olsun”  Paneli Yapıldı

25 Şubat 2019 Pazartesi günü Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde bir panel düzenlendi. 

“Kahve ile Hatırın Verginle Katkın Olsun”  Paneli Yapıldı

1990 yılından itibaren her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amaçlarıyla Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kahve ile Hatırın Verginle Katkın Olsun” panelinde üniversite öğrencileri ile bir araya gelindi. 
27 Şubat 2019 tarihinde Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele Defterdar Vekili Hacı Karayer, Vergi Dairesi Müdürü Serkan Mehmet Ersoy, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı M. Umut Aydın, vergi mükellefleri, üniversite daire başkanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.


 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284