AK Parti İl Yönetiminden KGRT’ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Muhammet Yaren ile Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Sami Şahin KGRT’yi ziyaret ettiler.

AK Parti İl Yönetiminden KGRT’ye Ziyaret

Kongre süreci ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Er “Ziyaretimizin amacı sizlerle tanışmak. 06 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 10’da Kadın Kolları Başkanlığımız ve 07 Ocak 2018 Pazar günü de saat 13’de Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerini yaparak kongre sürecimizi tamamlayacağız. Her iki genel kurulumuzda partimizin Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı partililerimizle bir araya gelecek.  Ayrıca partimizin Gençlik Kolları seçimlerine tam olarak netleşmemekle beraber Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın katılımı söz konusu olabilir. Her iki genel kurulda Yunus Emre Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. 2018 yılının daha iyi, daha verimli olabilmesi adına elimizden gelen her türlü çalışmaya destek olacağız. Bu bağlamda ilimiz ekonomisinin genel durumu, sıkıntıları ve çözüm önerilerine yönelik Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi tarafından bir ekonomi çalıştayı düzenlenecek. Sanayicilerimizin ve kamunun bir araya geleceği bu çalıştayda sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılacak. Sizlerin de yakından takip edip kamu oyu oluşturduğu Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Tıp Fakültesi için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Buna ilişkin rektörümüzün girişimleri söz konusu. Tıp fakültesi sadece ilimiz için değil çevre illere bağlı ilçeler için de büyük bir kazanım olacaktır. İnşallah ilimiz, ülkemiz 2018 yılını daha iyi ve verimli bir yıl olarak geçirecektir” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret KGRT Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan Memiş, Yönetim Kurulu üyesi Medeni Yavuzaslan ve Karaman’ın Sesi Gazetesi sahibi Fahri Nisan Yavuzaslan AK Parti İl Yönetiminin bu güzel ziyaretinden duyduklarını memnuniyeti ifade etmeleri ve kurumları hakkında bilgiler vermeleri ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284