Alt Yapı Ve Üstyapı Çalışmaları Mahalle Mahalle Tamamlanıyor

Karaman Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarını mahalle mahalle tamamlıyor. Ekipler son olarak Zembilli Ali Efendi Mahallesi’nde kaldırım, otopark, yol yapım ve yağmursuyu hattı düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Alt Yapı Ve Üstyapı Çalışmaları Mahalle Mahalle Tamamlanıyor

Karaman Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler ve mahalle ihtiyaçlarına göre çalışmalarına devam ediyor. Şehrin birçok mahallesinde altyapı ve üstyapı eksikliklerini tamamlayan ekipler kış mevsimi gelmeden Zembilli Ali Efendi Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlattı. Mahallede yağmursuyu hattı, asfalt ve kaldırım düzenlemelerine başlayan ekipler, yıkık yapıların olduğu arsaları otopark alanına çevirdi ve SGK karşısında kapalı durumda olan 758. Sokağın Alparslan Türkeş Bulvarına bağlantısını açtı.

Karaman halkına layık olduğu bir şehirde yaşama imkânı sunmak için, hizmetlerin aksamadan devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Bazı mahallelerimizin bugüne dek alamadığı tüm belediyecilik hizmetlerini göreve geldikten sonra ele alarak çalışmalarımıza başladık. Ekip arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerle şehrin gerekli görünen eksikliklerini gideriyoruz. Zembilli Ali Efendi Mahallesi de bu şehrin çok eski bir mahallesi. Ekiplerimiz bir yandan mahallenin altyapısının, diğer yandan üstyapısının bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Bugüne dek unutulmuş ve hiç yapılmamış bazı sokaklarda ise asfalt ve kaldırım çalışması, Alparslan Türkeş Bulvarı’na çıkışı kapalı olan bir sokağın da bağlantısı açılıyor. Zembilli Ali Efendi Mahallesi’nde de diğer mahallelerde olduğu gibi harabe ve tehlike arz eden yapılar yıkılarak yerine otopark alanları oluşturuluyor. Vatandaşlarımızın layık olduğu bir şehirde yaşamaları için gecemizi gündüzümüze katarak ekiplerimizle beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284