Arastirmaci Yazar Talha Ugurluel Karaman`a Geliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Üniak Toplulugu ve Kültür Ahlak- Medeniyet Toplulugunun ortaklasa düzenledigi `II.Abdülhamid ve Dehanin Izleri` adli Söylesiye arastirmaci yazar Talha Ugurluel geliyor.

Arastirmaci Yazar Talha Ugurluel Karaman`a Geliyor

Söylesi 5 Ocak Sali günü saat 14.00'de KMÜ SKS 1 nolu salonda gerçeklesecek.
TALHA UGURLUEL KIMDIR?
Manisa Demirci'li olan Talha Ugurluel, 1997 yilinda Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Tarih bölümünden mezun oldu. 8 yil Özel Radyolarda tarih programlari yapti. Yerli ve yabanci dergilerde yayinlanmis birçok makalesi olup, Çanakkale Savaslari ve Gezi Rehberi, Dünyaya Hükmeden Sultan, Sarayin Kutsallari, Kanuni’nin Akil Oyunlari, Tarih Tibbi Konusturdu, Mekanlar ve Olaylari ile Hz.Muhammed’in Hayati ve Balkanlarin Baskenti Edirne, adli kitaplarin yazaridir. Ayrica Çanakkale, Edirne, Kanuni ve Mekke Medine tarihi ile ilgili cd çalismalari mevcuttur.
Iki yil Imaj kitap çalismalari yapmis olup, Mukaddes Emanetler, Timur'un Tüzükati, Barbaros Hayreddin Pasa'nin Hatirati ve Harp Mecmuasi, editörlügünü yaptigi eserlerden birkaçidir. Muhtelif Turizm Acentalarinda AR-Ge Yönetmenligi yapan Ugurluel, iki dilde profesyonel Turist Rehberligi yapmakta olup, yerli ve yabanci gruplar ile Türkiye ve dünyanin birçok ülkesine Kültür Gezileri düzenlemektedir.
Amerika’dan Yemen’e, Vietman’dan Bosna’ya birçok ülkede gerçeklestirdigi egitim seminerlerine Türkiye içinde de hiz kesmeden devam etmektedir.
Habertürk Öteki Gündem Programinin danismanligini sürdüren Ugurluel, TRT Radyo 1 de 4 yildir devam eden Konusan Tarih programini da sunmaktadir.
Halen Gazi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümünde Akademik çalismalarini sürdürmektedir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284