Bakan Elvan’dan Feribot Müjdesi

Ilimiz Milletvekili ve Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, bayram öncesinde geldigi ilimizde Ermenekliler için feribot müjdesi verdi.

 Bakan Elvan’dan Feribot Müjdesi

Polisevi’nde basin mensuplari ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen Bakan Elvan, Ermenek-Kazanci arasindaki mesafenin kisaltilmasi amaciyla HES Baraji göletinde feribot seferlerine baslanacagini ve bu proje için yapim çalismalarina baslandigini söyledi.

Daha önce Ermenek Ilçesine yapilan Baraja iki adet iskele yapimi için baslanan çalismalarin ardindan, Ulastirma Bakani Lütfi Elvan; Ermenek Barajina iki adet iskele yapimi konusunda Bakanliginin Alt Yapi Genel Müdürlügü ekiplerinin projeyi hazirladigini hatirlatarak, feribotun yapimina baslandigini belirterek, bitimi ile birlikte yolcu tasimaciligi yapilacagini bildirdi.
Bölgede ilk planda baraj gölüne iki adet iskele yapiminin ardindan feribot gelerek barajin her iki yakasi arasinda yolcu tasimaciligi yapilacak. Böylece Ermenek Kazanci basta olmak üzere ulasim noktasinda çok büyük bir eksikligin de giderilmis olacagi belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284