Beyazkent Mahallesi`nde Sokaklar Tamamen Yenilendi

Karaman Belediyesi’nin Beyazkent Mahallesi’nde yürüttügü asfalt ve kaldirim çalismalari ile mahalledeki bütün sokaklar asfaltlaniyor. Yol ve kaldirim çalismalarinda sona gelindi.

Beyazkent Mahallesi`nde Sokaklar Tamamen Yenilendi

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, belirli bir program dâhilinde asfaltlama çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Ekipler, Beyazkent Mahallesi’ndeki bütün sokaklarda yol asfaltlama ve kaldirim çalismalarini sürdürüyor. Karaman genelinde mahallelerin sorunlarina el atan Karaman Belediyesi, buralarda yaptigi hizmetlerle vatandaslarin takdirini topluyor.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, geçen yil kent merkezindeki caddelerde gerçeklestirilen asfaltlama çalismalarina ek olarak bu yil sehir merkezine uzak mahallelerde ki sokaklarda çalismalar yapildigini söyledi.
Baskan Çaliskan, alt yapisi tamamlanan bütün bölgelerde sicak asfalt çalismalarini sürdürdüklerini ifade ederek: “Biz Karaman’i her alanda daha yasanabilir modern bir kent haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Oldukça verimli bir çalisma dönemi geçiriyoruz. Karaman Belediyesi olarak, halkimizin huzur ve mutlulugu adina belediyecilik anlaminda gelistirdigimiz projelerimizi tek tek hayata geçirmek adina yogun bir sekilde çalismalarimiza devam ediyoruz. Yollarimizi güzellestirme ve çevre düzenleme çalismalarina ara vermeden devam edecegiz” diye konustu.
Diger yandan Larende Mahallesi’ndeki Ahmet Öktem Caddesi de asfaltlanarak trafige açildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284